CONTACT ME

Dear Reader,

If you wish to contact me about my jewellery or the content of this blog in general, please feel free to leave a comment, as I really appreciate hearing from you! You can also e-mail me at:

finevanbrooklin(at)gmail(dot)com!

Also, when in Helsinki, you can come and visit me at my studio in Ullanlinna. Just contact me for further details!

Hyvä lukija,

Mikäli haluat ottaa minuun yhteyttä koruihini tai muuten blogini sisältöön liittyen, älä toki epäröi kommentoida, sillä olisi todella mukavaa kuulla sinusta! Voit myös lähettää minulle sähköpostia osoitteella:

finevanbrooklin(ät)gmail(piste)com!

Jos liikut Helsingissä, olet myös tervetullut vierailemaan työhuoneellani Ullanlinnassa. Ota vain yhteyttä, niin voimme sopia asiasta tarkemmin!

Cheers,

Lea 🙂

Mosaic

Advertisements

4 thoughts on “CONTACT ME”

 1. Howdy Lea!
  You and your jewellry are stunning, just as Jes and Dawn said. They shared some stories and pics of your NY visit with your man, Pasi. I hope to meet you both next time.
  I am interested in the Blue Baroque earrings and the Nymph necklace. What are the length measurements of these pieces and what are your prices? Do you accept Paypal?
  I hope you are feeling much better by now. I look forward to your reply.
  Blessings,
  Mary Ragan
  Ragan Pilates

 2. Hei!

  Löysin tänne Piilomajan kautta, upea blogi, upeita koruja! Jään.

 3. Hei,

  Olet todella lahjakas, oikein kauniita koruja! Hyvin valitut värit ja asetelmat, nettisivukin on kiva.

  Terkkuja Belgiasta

  P.S Voisitko suositella luotettavaa (helmi- ja metalliosia) nettikauppaa, askartelen itsekkin koruja (vain itselleni kylläkin) ja vaihtoehtoja on niin paljon etten enää tiedä mistä aloittaa. Yleensä ostan matkoilta tai pikku kaupoista mutta netistä saisi halvemmalla..

  • Fine van Brooklyn said:

   Hei, Mia, ja kiitos viestistäsi! Terkkuja Helsingistä :)!

   Nettikauppoja on kuin meren mutaa, mutta yksi iso suosikkini metalliosien sekä pienten, peruskokoisten kivihelmien suhteen on Fusion Beads. Erittäin laadukkaat tuotteet ja pienet postikulut, kun pitää tilauksen kokonaisarvon alle tullirajan. En usko, että se on kaikkein halvin kauppa, mutta tuotteiden laatu on tosiaan erittäin hyvä ja nettisivut ovat todella hyvät ja selkeät. Hopeaa (erityisesti Balin hopeaa, samoin kuin joitakin aivan perus-korunosia) ostan usein myös GemShow Onlinesta. Halvat hinnat ja matalat kulut. Kivihelmissä valtavat valikoimat ovat Fire Mountain Gemsissä, mutta tilaan sieltä vain silloin, kun teen isomman kertatilauksen, sillä kulut ovat melkoiset.

   Parhaat löytöni olen kuitenkin tehnyt käsin valikoimalla suoraan tukkuliikkeistä New Yorkista ja Barcelonasta. Pitäisikin pitkästä aikaa ihan oikeasti päästä lähtemään reissuun!! 🙂 Toivottavasti näistä oli apua, onnea vaan korujen tekoon!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s